Kontorsmöbler & Inredning

Kontorsmöbler

Snyggt och funktionellt!

Ett företags framgång reflekteras ofta i dess arbetsmiljö. Oavsett om ni renoverar befintligt kontor eller inreder ett helt nytt, har vi den rätta lösningen för er.

Vårt omfattande sortiment av kontorsmöbler består av allt från stämningsfull belysning och mattor till praktiska receptionsdiskar och ergonomiskt utformade skrivbordsstolar.

Varje arbetsplats har unika behov, och därför skräddarsyr vi kontorsmiljöer som matchar era specifika krav. Oroa er inte för problemen runt om – våra kompetenta handymans ser till att allt monteras korrekt och tar med sig allt emballage.

Låt inte nackspärr och ryggskott på grund av dåliga möbler definiera kontoret utan låt oss på One Office skapa den perfekta arbetsmiljön för er.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Silent Room

Shhhhhhh…

Silent room är tystnadens oas mitt I det moderna kontoret. Tack vare denna kontorslösning är det lättare än någonsin att koncentrera sig på jobbet. Den möjliggör anställda att fokusera under telefonsamtal, videokonferenser eller kreativa uppgifter utan att distrahera- eller bli distraherad av andra. Silent room säkerställer inomhusluftens kvalitet samt akustisk och visuell komfort för anställda.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Hemmakontor

Vi inreder ditt hem!

Att arbeta hemma har fått en ny innebörd. Det är inte längre något som några få gör då och då, omständigheterna har fått både arbetsgivare och arbetstagare att inse alla fördelar. Idag behöver ingen spana speciellt långt in I framtiden för att inse att hemmakontoret har kommit för att stanna. Det som nu återstår är att möblera det.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Lamellgardiner & Solskydd

Vi tillverkar solskydd efter måttbeställning. Vi erbjuder rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, honeycellgardinger och barnsäkra rullgardiner av hög kvalitet som vi kan anpassa efter dina behov.

Lamellgardinen är en elegant inredningsdetalj med många funktioner. Används som solskydd, rumsavskiljare, i kontorsinredningar, samlingslokaler och på inglasade balkonger. Smidig lösning för stora fönsterrutor.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Akvarieinredning

Marin inredning i era lokaler!

Vårt mål har varit att skapa en lösning där intrycket ska vara maffigt och stilfullt samtidigt som modellen är noga utvald för att ni skall få den bästa upplevelsen.
Akvariet har även hälsobringande effekter såsom minskad stress samtidigt som produktivitet, hälsan och välmående ökar

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890