Kontorsmaterial

Toner & Bläck

TILL ALLA MODELLER

En stillastående skrivare kan sluta i katastrof. Vi har både program som kan övervaka era skrivare när det är dags att beställa förbrukninsmaterial men även snabba chaufförer som är redo att rycka ut när det behövs!

Vi har bläck & toner till alla modeller på marknaden.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Omsorg/Skolor

Vi har allt vad ni behöver inom vård- & omsorg och skolverksamhet, t.ex engångs- och hygienartiklar, samt material för skolor med mera.

Beställningar innan klockan 14:00 levereras dagen därpå om vi har produkterna på lagret. (Vid brådskande beställning var god kontakta oss på telefon.)

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Lysrör & Belysning

Vi lyser upp ert kontor!

Vi hjälper våra kunder att inreda sina arbetsplatser med rätt ergonomisk belysning. Vi levererar även alla typer av lysrör till alla lampor och takarmaturer.

Har du problem med att hitta din typ av lysrör?

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Skåpservice

Få kontroll över kostnader & förbrukning!

För att våra kunder ska slippa göra beställningar i sista minuten under stressiga förhållanden erbjuder vi tjänsten skåpservice. Med denna tjänst kan ni ha full kostnadskontroll samt en bättre översikt över er förbrukning.

Vi städar, organiserar och ser till att era mest frekventa produkter aldrig tar slut i kontorsförrådet. Vi kommer till er efter överenskommen tid, fyller på material och tar med skräp och emballage om så önskas.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890