IT Tjänster

Hårdvara

  • Skrivare och print med skräddarsydda dokumentlösningar
  • Övervakning av er skrivare för automatisk beställning av toner och service
  • IT produkter
  • Och mycket mer!

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

IT Tjänster

På One Office knyter vi samman er IT, från molnservern som kräver hostingtjänster till skrivaren som behöver nätverk, allt blir enkelt för er då vi övertar IT-ansvaret.

Vi är även partner till Panda Security som upptäcker 100 %* av alla virus med minimal påverkan på din dator.

* I enlighet med AV-Comparatives. ”Real-World Protection Test”, November 2020

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Telefoni

Söker du den optimala operatören, vill du förbättra din telefonväxel eller behöver du en pålitlig svarsservice med lite extra krydda?

Vi är specialister på analysering och optimering av telekommunikationstjänster. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att förhandla fram bättre priser och erbjuda fullständig support på din växel. Prioritera pålitlighet, effektivitet och kvalitet – välj One Office.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Frankering & Kuvertering

Våra frankering- & kuverteringsmaskiner gör det lättare att göra i ordning brevutskick, oavsett hur stora ni är. Vi erbjuder lösningar för hantering av små, medelstora och stora dokumentvolymer med största tänkbara produktivitet och tillförlitlighet.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890

Paketskåpslösningar

Dagens kunder förväntar sig en smidig leveransupplevelse som bygger på säkerhet, bekvämlighet och aktualitet. I takt med att e-handeln ökar gör även leveranserna det, och att hantera ett allt större inflöde av paket kan vara överväldigande. Genom att integrera våra Paketskåp Standard på plats kan paketprocessen underlättas och begränsningarna för höga volymer av paketleveranser och -returer tas bort. Våra paketskåp har ett gränssnitt som är enkelt att använda och som kan användas för att spåra paket och meddela mottagaren om leveransen i realtid. Uthämtningen av paket tar bara sekunder och skåpen går att komma åt dygnet runt för bekväm självbetjäning.

Mer info: info@oneoffice.se
Ring oss: 08-515 11 890