Stå på jobbet – Går ner i vikt!

nerOm du vill gå ner i vikt är ståbord och “StandUp!” arbetsplatsmatta dina bästa arbetskamrater. När du reser dig händer mycket på en gång. Kroppen väcks ur sitt viloläge, förbränningen går igång och du börjar så sakta tappa vikt.

Tips för att gå ner i vikt
När du står upp rör du på dig hela tiden, flyttar fötterna och belastar ett ben i taget. Rörelserna mer än fördubblar din energiförbränning jämfört med om du sitter stilla. Undersökningar visar att personer som står 2,5 timmar mer än stillasittande personer bränner 350 kalorier mer per dag. Med den takten kan en normalviktig person tappa nästan 1 kilo i månaden – 9000 kCal motsvara ca 1 kilo kroppsfett.

 

Håll dig i rörelse
För mycket stillasittande ökar risken för att vi ska drabbas av övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Vardagsrörelser är minst lika viktigt som gymträning i kampen mot sittsjuka och övervikt. Om du står upp kommer du att gå ner i vikt – och få ork att röra dig mer även på fritiden.

Du kan alltså gå ner i vikt bara genom att stå upp på jobbet. Men om dina fötter ska orka stå behöver de något bekvämt att stå på. På “StandUp!” arbetsplatsmatta står du mjukt men stabilt så länge du vill. Alla på kontoret kan ha en matta och få hjälp att gå ner i vikt. Om mattan hjälper dig att stå upp så kan den faktiskt rädda livet på dig.


Psst, köp din StandUp Matta och testa vår GratisApp idag!


StandUp 53x77cm

Pris: 995kr/st
SE & KÖP

GratisApp

Pris: 0kr
TESTA

Nyheter

Vi är rikstäckande!

Vi är överallt

One Office

Minos väg 9
134 44, Gustavsberg
Tel: 08-515 11 890
Öppet: Vardagar 08:00 - 17:00
Webshop: Dygnet runt
Hemsida: http://www.oneoffice.se
Email: info@oneoffice.se
BG: 193-2581
Org.nr: 556935-6537

Vi innehar F-skattsedel!