One Office & Solvalla

One Office går all-in med sina hästkrafter och har kommit överens med Solvalla där vi blir officiell leverantör under 2020!

Det är med stor glädje som vi nu äntligen har kommit överens med Solvalla samt Elitloppet och blir deras officiella leverantör.

En dialog som egentligen varit igång under hela 2019 när vi på Elitloppet 2019 fick leverera avspärrningsband med stolpar som vi också satte upp på plats.

Vi kan alltså nu stolt berätta att vi är i hamn med samarbetet!

Kristoffer Emanuelsson & Erik Hall från Solvalla berättar:

– ”Som nationalarena för travsporten ställer vi höga krav på leverantörer och leverans i toppklass, med One Office som officiell leverantör till Solvalla och Elitloppet har vi lyckats med precis det! Vi producerar väldigt mycket evenemang per år som kräver hög flexibilitet och kostnadsmedvetenhet från våra partners, och vi känner att vi verkligen har hittat rätt med One Office” – säger Erik Hall, Försäljningschef på Solvalla!

Vi ställde också några frågor till Richard Ternestin, en av våra grundare:

Varför just Solvalla?
–  Solvalla ligger väldigt nära oss samt att de lockar en stor publik till sina olika evenemang som gör att vi kommer kunna nå ut till en bredare målgrupp för att stärka vårt varumärke ännu mer.

Vi ser också en väldigt stor potential i nätverket samt på Solvallas konferensanläggningar som vi kommer kunna utnyttja på olika sätt. Vi har hittat synergieffekter som känns väldigt givande!

Vad har ni för förhoppningar med samarbetet?
– Jag hoppas precis som med våra andra samarbeten på en långvarig och givande tid ihop där man kan hjälpa varandra på bästa sätt. Alltifrån att hitta affärer tillsammans men också kunna komma med tips eller idéer hur man kan förbättra sig samt hur man kan hitta bättre/effektivare lösningar för olika projekt.

 

 

 

 

 


Läs mer om Solvalla & Elitloppet:

https://www.solvalla.se
https://www.elitloppet.se

Kontakta oss om ni vill veta mer!

[contact-form-7 id=”2223″ title=”Kontaktformulär 1″]

 

Nyheter

Vi är rikstäckande!

Vi är överallt

One Office

Minos väg 9
134 44, Gustavsberg
Tel: 08-515 11 890
Öppet: Vardagar 08:00 - 17:00
Webshop: Dygnet runt
Hemsida: http://www.oneoffice.se
Email: info@oneoffice.se
BG: 193-2581
Org.nr: 556935-6537

Vi innehar F-skattsedel!