One Office öppnar nytt lager

One Office öppnar ytterliggare ett kontor/lager i Sundbyberg!

Som några av er kanske redan sett så har lokalerna i Sundbyberg vid Landsvägen/Humblegatan börjat få ett nytt utseende. Där har nämligen One Office öppnat ytterligare ett kontor/lager på ca 800 kvm för årets satsningar och utveckling av bolaget.

En av våra grundare Richard Ternestin, berättar mer om vad som händer:

Berätta kort vad som hänt?

– Vi går från 200kvm lager till 800kvm vilket blir en enorm skillnad för oss. Detta är ytterligare en stor satsning vi gör i år för att utveckla oss mer som bolag, få bättre struktur på vårt lager och leveranser. Vi behövde även en större del där vi kan montera ihop produkter som ska ut till kunderna t.ex. möbler där våra handymans kan jobba ostört.

Vad innebär detta för era kunder?

– Smidigare och snabbare leveranser givetvis men också större möjlighet att lagerhålla hos oss, vilket många av våra större kunder efterfrågar och gör idag. Vi har idag ett bra rykte om att vi har sjukt snabba leveranser vilket knappast kommer bli sämre nu. Vi kommer även ha möjlighet för snabbare produktion av t.ex. banderoller och roll-ups men även leverans av kontorsmaterial samma dag vid beställning innan 12.00!

Varför är det viktigt med eget lager/lokalt lager?

– För oss handlar det mesta om att få bättre struktur. I lokalen har vi flera olika rum där våra större kunder har ett eget rum med sina produkter. Inventering kommer bli smidigare samt att våra chaufförer kan jobba snabbare med sina plocklistor.

Att det ligger en stenkast från vårt säljkontor på Bällstavägen gör det enklare att flytta produkter mellan kontoren. Att vi också har ett av Sundbybergs bästa skyltlägen blev bara ett plus, haha!

Vad händer hos One Office kommande året?

– Vi har redan i år implementerat i nytt CRM där vi nu jobbar till 100%, investerat i nya lokalen förstås men även nya bilar till våra chaufförer då efterfrågan på kontorsflyttar, handymansjobb och övriga tjänster ökat enormt. Vi har även gjort klart med två nyanställningar vilket blir officiellt under maj och vi har även börjat satsa mer på IT tjänster där John Smedberg nu är ansvarig. Tommy Schibort har börjat bli varm i kläderna och sköter försäljningsavdelningen med bravur där vi också kommer utöka teamet under våren. Tommy har gjort att både jag och Alexander blir avlastade så vi kan fokusera 100% på att förbättra samt utveckla One Office. I augusti firar vi 6 år… men vår resa har bara börjat!


Kontakta oss om ni vill veta mer!

[contact-form-7 id=”2223″ title=”Kontaktformulär 1″]

Nyheter

Vi är rikstäckande!

Vi är överallt

One Office

Minos väg 9
134 44, Gustavsberg
Tel: 08-515 11 890
Öppet: Vardagar 08:00 - 17:00
Webshop: Dygnet runt
Hemsida: http://www.oneoffice.se
Email: info@oneoffice.se
BG: 193-2581
Org.nr: 556935-6537

Vi innehar F-skattsedel!