Miljörör

Miljöröret rymmer 190 liter och är ett perfekt alternativ till de plastkärl som vanligtvis används för återvinning. Våra kunder får själva bestämma design på rören vilket gör det enkelt att visa upp ett miljöanpassat kontor.

4Ror

Tre goda anledningar…

  1. Vi hämtar ert material med enbart gasdrivna lätta lastbilar vilket innebär lägre partikel- och kväveoxidutsläpp samt utsläpp av reaktiva kolväten och minskar bidraget till växthuseffekten med 70-95 procent jämfört med bensindrift.
  2. Enligt en forskningsrapport från KTH ger materialåtervinning betydliga miljövinster jämfört med energiåtervinning.
  3. Glöm tråkiga plastkärl och griniga chaufförer. Vi erbjuder både snygga miljörör, trevliga chaufförer och enbart gasdrivna bilar.
Produkt Beskrivning Ca pris*
1 vitt standard rör 1 hämtning/adress 295.00kr
2 vita standard rör 2 hämtningar/adress +165kr
1 miljörör Tryck gråtext ”Papper” 1950kr/st
1 miljörör Helfoliering runt hela röret 2350kr/st
Sekretteskärl Med dokumentförstörare 2995kr/st
Hyra tillkommer 69:-/mån/rör á 12 mån
[contact-form-7 id=”2286″ title=”Miljörör”]
Bästa Kund,

Sedan Coronavirusets utbrott har Office Recycling/One Office noggrant följt utveckling, främst via Folkhälsomyndigheten, Utrikesdepartementet och Världshälsoorganisationen. Då vi arbetar säkert och följer alla instruktioner från Folkhälsomyndigheten, kommer ni faktureras enligt ert avtal. Baserat på rekommendationer från ovannämnda myndigheter och organisationer har vi vidtagit en rad åtgärder för minimera smittspridningen samt specificerat vilka åtgärder vi kommer ta OM någon av våra medarbetare skulle drabbas av viruset.

Vi har vidtagit dessa åtgärder för att ta vårt samhällsansvar och för att fortsatt kunna erbjuda en säker samt fungerande tjänst.

Hur påverkar detta dig som kund?

Vi har nedan listat ett par exempel på hur detta kan påverka dig som kund. 

  • Vår servicepersonal kommer inte längre be er signera vår utförda tjänst hos er utan kommer endast be om namnet på den som ska kvittera.
  • Medarbetare som befunnit sig i ett riskområde alternativt har en närstående som befunnit sig i ett riskområde kommer stanna hemma. Detta kan medföra att du som kund kommer få nya personer som utför vår tjänst hos er.
  • Våra medarbetare har fått instruktioner att hålla minst en meters avstånd till andra personer samt alltid bära handskar.

Fullständigt material kring vår riskanalys samt vår interna information finner du genom denna länk .

Nyheter

Vi är rikstäckande!

Vi är överallt

One Office

Minos väg 9
134 44, Gustavsberg
Tel: 08-515 11 890
Öppet: Vardagar 08:00 - 17:00
Webshop: Dygnet runt
Hemsida: http://www.oneoffice.se
Email: info@oneoffice.se
BG: 193-2581
Org.nr: 556935-6537

Vi innehar F-skattsedel!