GDPR

B1E755B4-3B88-488D-926A-8B28EECA6176[396]Generell sekretesspolicy

One Solution Office AB (hädanefter kallad One Office eller vi) är ansvarig för denna webbplats. One Office är medveten om vikten av att skydda sekretessen för personlig och finansiell information. För att skydda den information du ger oss har vi instiftat strikta riktlinjer och säkerhetsåtgärder. När du registrerar dig online på vår webbplats www.oneoffice / www.medlogga samt våra övriga webshopar eller via vårt kontor godkänner du att vi bearbetar och använder inlämnade personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av One Office. Det är viktigt att du läser och förstår vår Sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

Vilken information sparar/lagrar/samlar One Solution Office AB?

One Office sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar hos oss. Vi samlar och skyddar också viss personlig information, såsom namn, företagsadress, företagstelefonnummer och företagets e-postadress, etc. från våra kunder i vårt CRM-sytstem. För att ge dig en bättre upplevelse kan vi kombinera den information som du ger oss med annan information som är tillgänglig för allmänheten.

Hur använder One Solution Office AB den information som du anger?

Vi använder informationen för att förbättra och anpassa din shoppingupplevelse hos oss och för att kommunicera med dig i enlighet med denna policy. Om du delger oss din information, antingen på vår webbplats, genom kommunikation via e-mail, eller till vårt kontor, kommer vi använda den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. I övrigt använder vi den information du ger oss för att se över vår prestation och för att förbättra våra tjänster och vår service till dig samt för att kommunicera med dig om du gjort en beställning. Vi kan också komma att, utan begränsning, använda information om ditt produktintresse och inköp från oss för att förbättra vår webbplats, samt din online- och/eller kontakt med vårt kontor.

Hur länge sparar vi din information? 

Vi sparar endast information så länge som anses vara fördelaktigt för dig, dvs nödvändigt för att vi ska utföra våra kontraktuella åtaganden gentemot dig samt för att möta de lagstadgade lagringstiderna. Om du skulle vilja bli borttagen så var vänlig kontakta info@oneoffice.se.

Delar One Solution Office AB din information till andra?

One Office säljer, hyr ut eller avslöjar inte våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

Säkerhet

One Office använder lämpliga och tillgängliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnat till oss. Samtidigt som vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig tillgång, intrång eller användning accepterar du att ingen internet-dataöverföring kan vara säker från tillträde av oavsiktliga mottagare. Detta gör att du inte kan hålla oss ansvariga för brott mot säkerheten om det inte är på grund av försumlighet.

Riktighet och upprätthållande 

Du har rätt att begära tillgång till och korrigering av alla personuppgifter som du lämnar till oss. Du kan ta bort ditt namn från One Office´s marknadsföringslista och/eller användare genom att kontakta vår kundtjänst på 08-515 11 890 eller genom att kontakta oss via e-post: info@oneoffice.se

Accepterande av sekretesspolicy och modifieringar 

Genom att besöka och använda dig av One Office´s webbplats, göra inköp hos oss, vara i kontakt med någon från oss där informationen lämnats ut eller ange personlig information till vårt kontor samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy. One Office förbehåller sig rätten att vid vissa tillfällen göra ändringar i sekretesspolicy och/eller praxis. Den aktuella policyn finns tillgänglig på vår webbplats och vi uppmanar dig att läsa den, speciellt varje gång du använder vår webbshop. Vi kommer att meddela dig eventuella ändringar i vår sekretesspolicy genom att publicera ändringarna på vår webbplats.

Nyheter

Vi är rikstäckande!

Vi är överallt

One Office

Minos väg 9
134 44, Gustavsberg
Tel: 08-515 11 890
Öppet: Vardagar 08:00 - 17:00
Webshop: Dygnet runt
Hemsida: http://www.oneoffice.se
Email: info@oneoffice.se
BG: 193-2581
Org.nr: 556935-6537

Vi innehar F-skattsedel!